Ondersteunende middelen

In mijn praktijk werk ik met verschillende ondersteunende middelen. Dit zijn onder andere de Bachbloesems, de E.E.N. Energetica & het SanoConcept (alle drie vloeibare middelen) en Dr. Schüssler celzouten (smelttabletjes). Deze middelen kunnen op diverse gebieden ingezet worden. Op de volgende pagina's staan ze per soort weergegeven met uitgebreide informatie waar ze voor gebruikt kunnen worden. 

Tijdens het consult stel ik via diverse metingen vast welke middelen ingezet zouden kunnen worden bij u. We bespreken samen de resultaten. Als u zich herkent in de middelen en waar ze voor dienen, kan er een complex van de verschillende soorten druppels samengesteld worden en/of er kan gekozen worden voor de smelttabletjes. Deze middelen zijn er om u te ondersteunen bij de hulpvraag waar u voor komt. Ze kunnen ingezet worden bij fysieke (lichamelijke) klachten, mentale klachten, maar ook bij energetische klachten. Ze bevorderen een snellere vooruitgang in het behandeltraject.

Deze middelen zijn optioneel, ze zijn niet verplicht om aan te schaffen. 

Verder worden als ondersteunende middelen ook de sieraden genoemd. Deze zijn gemaakt van natuur-/edelsteenkralen. Iedere steensoort heeft zijn eigen unieke werking, die ook weer gericht kan zijn op fysieke (lichamelijke) klachten, mentale klachten en energetische klachten. Ook hier kan er gemeten worden welke steen het beste bij u past en waar u het meeste baat bij heeft. De sieraden zijn door mij handgemaakt. En op verzoek ook in andere kleuren of mogelijkheden aan te vragen. Uiteraard wordt ook gekeken naar contra-indicaties. Dat wil zeggen als u bepaalde klachten heeft, mogen bepaalde soorten stenen niet gedragen worden. Tijdens het intake gesprek worden uw klachten genoteerd. Mocht u interesse hebben in een bepaald sieraad dat, vanwege gezondheidsredenen, niet door u gedragen mag worden, kan er altijd gekeken worden voor een andere steen, die wel door u gedragen mag worden. 

 

Ga direct verder naar: 

Bachbloesems

E.E.N. Energetica

Dr Schüssler Celzouten

SanoConcept

Sieraden