SanoConcept

 

SanoPharm is producent van de 40 energetische complexmiddelen die worden toegepast binnen het zogenaamde SanoConcept. Binnen dit concept worden drie niveaus onderscheiden: het bewustzijnsniveau (Chakrasan-middelen), het energetische niveau (SanoQi-middelen) en het fysieke niveau (Sano-middelen).

 

De producten voor deze verschillende niveaus zijn in 1994 in nauwe samenspraak ontwikkeld met de Rotterdamse arts/acupuncturist Ton van Gelder. Hij introduceerde een geïntegreerde benadering van de Westerse, Chinese en Indiase geneeskunde, ontleend aan auriculogeneeskunde (ooracupunctuur), Traditional Chinese Medicine, ayurveda en de homeopathie. Kenmerkend voor deze benadering is de grote aandacht die uitgaat naar de energetische regelsystemen in het lichaam en naar de invloed van het bewustzijn op lichamelijke processen.

 

Deze middelen zijn optioneel bij de behandelingen. Ze worden niet verplicht bij een consult, maar kunnen een herstelproces bevorderen. U bepaalt zelf of u ondersteuning wilt in het behandeltraject. 

 

Hieronder vindt u een lijst met de 40 energetische complexmiddelen en een beknopte uitleg op welke chakra's, energievelden en fysieke klachten ze van toepassing zijn.

Lijst 40 Middelen Sano Concept
PDF – 983,9 KB 226 downloads