Sieraden

Het dragen van edelstenen tegen geestelijke of lichamelijke klachten is al zo oud als de
mensheid zelf. Vele natuurvolken uit het verleden wisten in die tijd al dat stenen
geneeskrachtige invloed uitoefenen op het denken en voelen, maar ze gebruikten de
stenen ook als amuletten om negatieve invloeden tegen te gaan. Door heel de geschiedenis heen en bij veel verschillende volkeren is deze kennis altijd van groot belang gebleven.


Edelsteentherapie wordt vandaag de dag nog steeds gebruikt om het lichaam de kracht en energie te geven om zichzelf te herstellen. De edelstenen doen dit door hun eigen specifieke trilling, kleur en grondstof af te geven aan het energiesysteem van de mens. 

 

De sieraden die ik verkoop zijn door mijzelf gemaakt. Op basis van de kleur, werking, kenmerken etc. van de edelstenen kies ik combinaties die samenwerken voor specifieke doeleinden / klachten. 

 

Na het eerste consult, de intake, wordt voor mij helder welke stenen u wel of niet mag dragen. Bij bepaalde ziektebeelden bestaan contra-indicaties, dat wil zeggen dat afgeraden wordt om bepaalde stenen bij u te dragen of kan zelfs helemaal verboden zijn. Mocht dit het geval zijn, zal ik dat aangeven. We kunnen dan samen kijken welke stenen eventueel wel gedragen mogen worden bij uw ziektebeeld en op verzoek kan ik, in dezelfde stijl als het gekozen sieraad, een nieuw sieraad voor u maken met een andere steen die voor u als ondersteuning kan dienen.

 

Deze ondersteunende middelen zijn optioneel. Indien u geïnteresseerd zou zijn, kunt u dit aangeven tijdens een consult. We kunnen dan samen bekijken bij welk sieraad u het meeste baat zou kunnen hebben en wat geschikt voor u is.