Vergoedingen

 

Verschillende therapieën die ik uitvoer in mijn praktijk komen in aanmerking voor gehele of gedeeltelijke vergoeding vanuit uw zorgverzekeraar. Het betreft de E.E.N.® Therapie (Natuurgeneeswijzen, Eclectische Energetische geneeswijzen & Lichaamsgerichte Psychotherapie). De tarieven voor deze consulten vindt u op de pagina Tarieven. Er zijn verschillende tijdsbestekken mogelijk. Een regulier consult duurt 60 minuten en komt het meeste voor. Een verkort consult is ook mogelijk en duurt 30 minuten. Een verlengd consult daarentegen, behoort ook tot de mogelijkheden, als er langere behandelingen ingepland dienen te worden (mochten deze nodig zijn), dit duurt 90 minuten. 

 

In uw polis vindt u bij de vergoedingen een overzicht voor verschillende therapieën waar u voor verzekerd bent. Iedere aanvullende verzekering heeft andere maximum bedragen. Om na te kijken of u voor mijn therapieën in aanmerking komt voor vergoeding, dient u te kijken bij de alternatieve zorg. Indien u hiervoor verzekerd bent staat er een bedrag vermeld dat voor u van toepassing is. Dit is uw budget voor het lopende jaar. Kijk goed naar wat er maximaal per dag vergoed wordt, zo kunt u zelf na gaan welk bedrag en / of u zelf bijbetalen moet.

 

Kijk bovenstaande items na voordat u naar het eerste consult komt. Zo komt u niet voor nare verrassingen te staan als blijkt dat er geen budget voor alternatieve zorg aanwezig is. Wellicht is bijverzekeren een optie voor u. Indien u niet (voldoende) verzekerd bent komen de consulten geheel voor uw eigen rekening. 

 

Behalve mensen kunnen ook dieren voor bepaalde behandelingen en ondersteunende middelen in aanmerking komen. Deze consulten voor dieren komen niet in aanmerking voor vergoeding door uw zorgverzekeraar en dienen volledig zelf bekostigd te worden.