E.E.N.® Therapie

E.E.N ® staat voor Eclectische Energetische Natuurgeneeskunde. 

 

De betekenis van het woord eclectisch is "uit alle systemen het beste halen en er tevens
de Eenheid in zien". Dit kun je toepassen binnen de geneeskunde en behandelwijzen. 

 

In de wereld zijn er drie geneeskundige systemen. De Oosterse geneeskunde, de traditionele Chinese geneeskunde en de Westerse geneeskunde. De Westerse geneeskunde bestaat uit de reguliere en de natuurgeneeskunde. Daarnaast is er nog oudere volksgeneeskunde, zoals de Tibetaanse geneeskunde en de Egyptische geneeskunde. In de therapie zijn al deze geneeskundige systemen verwerkt.

 

De therapie brengt je lichaam, geest en bewustzijn in balans. Door de verstoringen in je lichaam op te sporen en op de juiste manier te interpreteren, krijg je inzicht in de oorzaken die hieraan ten grondslag liggen. Inzicht helpt je om je patronen, die deze klachten in stand houden, te doorbreken.

 

Omdat in de E.E.N.® Therapie de beste systemen uit de geneeskunde zijn geïntegreerd kan je behandeling uit verschillende vormen bestaan. De therapie bestaat uit het behandelen van voedingsintoleranties, drainageproblemen, fysieke verstoringen en toxinebelasting. Verder wordt er gewerkt met de kracht van vergeving, regressie en reïncarnatietherapie, psychotherapie, Ankhtherapie, ademhalingstherapie, reflexzonetherapie, klierkunde en numerologie.

 

E.E.N.® Therapie is voor iedereen geschikt en kan ook ter ondersteuning en aanvullend worden ingezet naast een reguliere behandeling.